Index Vakbarát Hírportál

Kepa: Félreértés volt, soha nem mondanék ellent az edzőnek

2019. február 25., hétfő 10:40

Hiába védte meg a címét a Ligakupában a Manchester City a Chelsea ellen, most minden a londoniak kapusáról, Kepa Arrizabalagáról szól Angliában. A spanyol játékos amiatt kénytelen magyarázkodni, hogy szembement Maurizio Sarri döntésével és nem hagyta magát lecserélni.

Soha nem állt szándékomban megkérdőjelezni az edző döntését. Ez egy félreértés volt, mert a csapat orvosainak kétszer is ápolniuk kellett, és Sarri azt gondolta, hogy nem tudom folytatni a játékot, de amint az orvosi stáb visszaért a kispadra, minden tisztázódott

mondta a játékos a meccs után, aki állítása szerint nem látta, hogy mi folyik a kispadnál, vagyis nem tudott az edzője dührohamáról.

Sajnálatos az egész. Őszintén mondom, hogy nem akartam szembe menni az edző utasításával, de meg kell értenie mindenkinek, hogy a mérkőzés végénél jártunk. Csak azt akartam, hogy az edző is tudja, rendben vagyok, nincs szükség cserére. Nem vettem észre, hogy ezután mi történt kispadnál. 

Az esettel kapcsolatban rengetegen elmondták a véleményüket. John Terry, a csapat korábbi legendás védője helytelenítette Kepa viselkedését, és nem biztos abban, hogy félreértés történt, de szerinte nyilvánosan nem kommunikálhat mást Sarri, védenie kell a játékosát. 

Nála sokkal élesebben fogalmazott a Chelsea-ben egy szezont lehúzó Chris Sutton, aki szerint Kepának soha többet nem lenne szabad pályára lépnie ezek után a csapatban. A londoni klub csapatkapitánya, César Azpilicueta pedig diplomatikusan annyit mondott, hogy a pálya másik végén volt és nem tudja, mi történt.

Rovatok