Index Vakbarát Hírportál

Január elseje óta először nyert bajnokit a Leicester

2019. február 26., kedd 23:35

Még meg sem érkezett a Leicester Cityhez az új edző, máris győzött a csapat a Premier League-ben. A 28. fordulóban 2-1-re győzte le a Brightont.

A Leicester a hétvégén menesztette korábbi edzőjét, Claude Puelt, mert a klub január elseje óta nem tudott nyerni a bajnokságban. A helyére Brendan Rodgers érkezett, de ő még csak a lelátóról figyelte új csapatát. A kispadon Michael Stowell ült megbízott edzőként.

A hazai csapat már a 10. percben vezetést szerzett Demarai Gray góljával, majd James Vardy találatával 2-0-ra ment a 63. percben. A Brighton Davy Pröpper révén szépített három perccel később.

A Cardiff City 3-0-s vereséget szenvedett az Evertontól , és nagyon közel került a kiesőzónához. Az Everton Gyfli Sigurdsson duplájával ment el, majd a hajrában Calvert-Lewin is betalált.

A PL legutolsó csapata, a Huddersfield egy 91. percben szerzett góllal győzte le a Wolverhamptont, de még ez is kevés lehet a bentmaradáshoz, 11 pontos hátrányban van a 17. helyezetthez képest. A Huddersfield még régebben nyert bajnokit, mint a Leicester, utoljára november 25-én szerzett három pontot az utolsó.

A Newcastle Schär bombájával és Longstaff találatával győzte le 2-0-ra a Burnleyt.

Tabella:

Rovatok