Index Vakbarát Hírportál

Mané sarokkal lőtt álomgólt, gálázott a Liverpool

2019. február 27., szerda 21:40

A Liverpool a Watfordot, a Manchester City pedig a West Hamet  fogadta az angol bajnokság 28. fordulójának szerdai játéknapján. A Liverpool egy ponttal előzte meg az MC-t a tabella élén, mindkét csapatnak kötelező volt a győzelem.

A haza csapat nagyon bekezdett, semmit sem akart a véletlenre bízni. Mané már a 9. percben megszerezte a vezetést Alexander-Arnold íveléséből, majd 10 perccel később ismét betalált, ráadásul a szezon egyik legszebb gólját szerezve. 

A Liverpool ezután sem állt le, a második félidőben Origi egyszer, van Dijk pedig kétszer is eredményes volt, végül 5-0-ra ütötte ki a hazai csapat a Watfordot.

(öf)

A Manchester Citynek már nem ment annyira simán a dolog, de Agüero büntetőjével így is behúzta Pep Guardiola csapata a meccset és továbbra is tapad a Livelpoolra. 

Öf

Az Arsenal parádézott, 5-1-re verte Bournemouth-t hazai pályán, a sokat mellőzött Mesut Özil egy gólt és egy gólpasszt jegyzett a mérkőzésen. A Machester United is hozta a kötelezőt a Crystal Palace ellen, sorozatban 8. idegenbeli meccsét nyerte meg, ami klubrekord. A Chelsea pedig a Tottenham elleni győzelemmel feledtette a Manchester City elleni Ligakupa-kudarcot

Eredmények

Rovatok