Index Vakbarát Hírportál

Messi hét hónap után visszatér a válogatottba

2019. március 1., péntek 21:00

Lionel Messi a tavaly nyári világbajnokság után több mint hét hónappal újra bekerült az argentin labdarúgó-válogatott keretébe.

Az argentinok március 22-én Venezuelával találkoznak Madridban, négy nappal később pedig Marokkóval játszanak barátságos mérkőzést Rabatban. A valódi megmérettetések csak júniusban jönnek, amikor kezdődik a Messi mumusának számító Copa América (ahol az argentin válogatott az utóbbi 5 kiírásból 4-ben a döntőben maradt alul), méghozzá Brazíliában.

Az FC Barcelona válogatott gólrekorder csatárát természetesen nem Lionel Scaloni szövetségi kapitány mellőzte, hanem saját kérésére hagyta ki a franciáktól elszenvedett 4-3-as nyolcaddöntős vereség óta játszott hat meccset.

A pénteken kihirdetett keretben szerepel többek között Paulo Dybala és Ángel Di María, hiányzik viszont a Messi által a válogatottból lényegében kiutált Mauro Icardi, aki térdfájdalmak miatt hetek óta nem játszik klubcsapatában, az Internazionaléban - mellyel egyébként is szakításközeli állapotba került

(MTI)

Rovatok