Index Vakbarát Hírportál

Furcsa lenne, ha nem lennék itt jövőre

2019. március 2., szombat 14:02

Bár csak a szezon végéig szól Ole-Gunnar Solskjaer megbízatása a Manchester United futballcsapatánál, az edző szerint furcsa lenne, ha a következő idényben nem ő ülne a kispadon azok után, hogy részt vett a jövő évi bérletek reklámozásában.

A José Mourinho helyére érkező norvég edző az angol bajnokságban remekül szerepel csapatával, és ugyan a Bajnokok Ligájában 2-0-ra kikapott a PSG-től, számít rá, hogy nemcsak átmeneti megoldás lesz a Unitednél.

Mindenki tudja, hogy természetesen szeretnék maradni, de ez csak a szezon végén dől el" – mondta az edző, aki azt is el tudja képzelni, hogy segítőként folytatja a klubnál.

„Csináltam egy olyan videót, amiben azt kérem, hogy vegyenek bérleteket. Furcsa lenne látni magam ebben a videóban, ha én nem lennék itt jövőre. Nem is furcsa, inkább durva, amit csinálok. De ha a gyerekeim látnánk a reklámban, én meg közben hazamegyek Norvégiába, az különös lenne" – mondta Solskjaer egy sajtótájékoztatón.

A United jelenleg az ötödik helyen áll a Premier League-ben, de a norvég edző úgy tervezi, hogy a legjobb négy között lesznek, ő azzal számol, hogy jövőre is BL-ben versenyeznek, és nem az Európa Ligában.

(via Reuters)

Rovatok