Index Vakbarát Hírportál

Modric: C. Ronaldót nem tudtuk pótolni

2019. március 5., kedd 08:03

Az aranylabdás Luka Modric, a Real Madrid horvát középpályása szerint a  támadóiknak nem sikerült betölteniük az űrt, amelyet Cristiano Ronaldo távozása okozott.

A világbajnoki döntős futballista azt mondta, a keret legnagyobb hiányossága, hogy nem nyújt kiegyensúlyozott teljesítményt, és a korábbiaknál kevesebb gólt szerez.

A Real saját közönsége előtt múlt szerdán a Király Kupa elődöntőjének visszavágóján 3-0-ra, majd szombat este a bajnokságban 1-0-ra kapott ki a nagy rivális FC Barcelonától, ezzel a La Ligában 12 pontra nőtt a hátránya a katalánokkal szemben.

Cristiano hiányát a világ bármelyik csapata megérezné, az ő pótlását megoldani szinte lehetetlen feladat. Ő egy idény alatt 50 gólt szerzett, és manapság nem lehet olyan játékost találni, aki ugyanennyire eredményes

- nyilatkozta Modric az ötszörös aranylabdás portugál sztárról, aki tavaly júliusban szerződött az olasz bajnoki címvédő Juventushoz.

Modric szerint a megoldás az lenne, ha két-három futballista osztozna ezen a gólmennyiségen, de jelenleg a Real Madrid keretében nincsenek olyanok, akik erre alkalmasak lennének.

Ez a legnagyobb problémánk ebben a szezonban, hiszen hiába voltak helyzeteink a Barcelona ellen a kupameccsen, ha ezekből nem szerzünk gólokat, akkor az ellenfél kíméletlenül megbüntet

- jelentette ki Modric.

A Real Madrid kedd este az Ajaxot fogadja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának visszavágóján. Az első mérkőzést 2-1-re nyerte meg a címvédő spanyol csapat Amszterdamban. (MTI/Index)

Rovatok