Index Vakbarát Hírportál

Fel sem tűnt a Slavia Praha játékosának, hogy gólt szerzett

2019. március 7., csütörtök 20:52

Abszolút favoritként fogadta a Sevilla a Slavia Prahát az Európa Liga nyolcaddöntőjének odavágóján. A spanyol csapat már az első percben megszerezte a vezetést, de a cseh klub nem adta fel, és egy leírhatatlanul szerencsés góllal sikerült döntetlenre hozni a találkozót.

A mérkőzés első találatát Ben Yedder szerezte, aki Banega passzát váltotta gólra a 25. másodpercben. Úgy tűnt, nagy verést kaphat a Praha, de a 25. percben Stoch a semmiből kiegyenlített.

A Sevilla három perccel később visszavette a vezetést, de ez sem törte meg a cseheket, bár a csapat második találatához isteni csoda kellett. A 39. percben szöglethez jutott a Praha, Deli beívelése mindenki előtt elszállt, majd a kapu előtt bóklászó Kral mellkasának/vállának pattant, onnan pedig védhetetlenül a kapuba.

A 20 éves cseh középpályásnak fogalma sem volt, hogy mi történt körülötte: másodpercekbe tellett neki rájönni, hogy gólt szerzett. A gól azonban így is ér, és mivel a mérkőzésen már több találat nem született, a hihetetlen jelenet egy bravúros döntetlent ért a Prahának. 

Eredmények:

Rovatok