Index Vakbarát Hírportál

Kitálalt Scsepovics a volt vidis csapattársáról

2019. március 8., péntek 17:23 | aznap frissítve

Az elmúlt időszakban többször is arról írt a szerb sajtó, hogy milyen jó a viszony a szerb játékosok és edzők között a Vidi FC-ben. A jelenleg a lengyel Jagiellonia Bialystoknál játszó Sztefan Scsepovics ugyanakkor arról beszélt egy interjúban, hogy volt egy honfitársa a magyar csapatban, aki rendszeresen megalázta és sértegette, szúrta ki a nemzetisport.hu.

Magyarországon senkivel nem volt semmilyen problémám, de volt egy játékos, akinek viszont velem igen. Egy szerbről van szó, aki ma már nem aktív

– idézi a Przeglad Sportowy Scsepovicsot. Az említett szerb pedig jó eséllyel a nemrég visszavonult Danko Lazovics.

„Meg foglak ütni, pokollá teszem az életed az öltözőben, megb…om az anyádat" – mondta nekem. Próbáltam lenyugtatni, mondtam neki, nem kell velem így beszélnie, de ő tovább ordítozott: „Megverlek, nem fogod megúszni”

– nyilatkozta Scsepovics, aki szerint csak tetézte a dolgot, hogy a három szerb edző közül egyik sem állt ki mellette. Fizikai atrocitásig végül egyszer sem fajult a dolog, de Scsepovics szerint a provokációval nem állt le a honfitársa. A csapat egyelőre nem reagált a nyilatkozatra.

(Borítókép: Sztefan Scsepovics és Tomas Kosut a Budapest Honvéd–Videoton FC mérkőzésen 2018. április 11-én. Fotó: Laszlo Szirtesi / Getty Images) 

Rovatok