Index Vakbarát Hírportál

Egy pályára rohanó néző ököllel ütötte az Aston Villa csapatkapitányát

2019. március 10., vasárnap 16:34 | aznap frissítve

Egy pályára rohanó néző mérkőzés közben ütötte meg Jack Grealisht, a vendég Aston Villa csapatkapitányát a Birmingham elleni angol másodosztályú városi rangadón. A meccset végül pont a csapatkapitány Grealish 67. percben rúgott góljával nyerte meg az Aston Villa.

A Birmingham-szurkoló még a 10. percben rohant be a pályára, és ököllel megütötte a háttal álló középpályást. Grealish ettől a földre is került, de nem lett komolyabb baja, folytatni tudta a meccset.

A biztonságiak és Grealish csapattársai hamar leterítették a berohanó férfit, majd a biztonságiak levitték a pályáról. A rendőrség őrizetbe vette a támadót.

A Birmingham is elnézést kért Grealishtől és az Aston Villától a meccs után, és jelezték, hogy átnézik a biztonsági előírásokat. Azt is hozzátették, hogy a szurkolót örökre kitiltják a stadionból, írja a BBC.

Felvételeken az is látszott, hogy egy biztonságit is elvittek a pálya széléről, miután visszafelé nyomta Grealisht, amikor a játékos a gólját ünnepelte.

A meccs után a győztes Aston Villa a 9., Birmingham a 11. helyen áll az angol másodosztályban. A ranglistát a Norwich City vezeti.

Rovatok