Index Vakbarát Hírportál

Nem hibázott a Liverpool a PL-ben

2019. március 10., vasárnap 15:09

A Liverpool 4–2-re legyőzte a Burnleyt az angol bajnokság 30. fordulójában, így újra lőtávolba került a listavezető Manchester Cityvel szemben.

Jürgen Klopp csapata győzelmi kényszerben volt, miután a Manchester City szombaton 3–1-re nyert a Watford ellen. Ennek ellenére nem kezdett jól a csapat, a 6. percben rögtön hátrányba került: Ashley Westwood közvetlenül szögletből talált be.

A bekapott gól után felpörgött a Liverpool és 25 perc alatt megfordította az állást. Először Roberto Firmino volt eredményes, majd Sadio Mané talált a kapuba, így 2-1-es liverpooli vezetéssel mentek pihenni a csapatok.

A második játékrészben is folytatta a domináns játékot a hazai csapat, a 68. percben Firmino megszerezte a második gólját is. Ezután a 90. percig sok érdemleges nem történt, a ráadásban viszont beindultak az események: először Gudmundsson szépített a 91. percben, amire Mané válaszolt azonnal egy kontra végén.

A Liverpool hozta a kötelezőt, a 4-2-es győzelmének köszönhetően ismét csak egy pont a hátránya a címvédő Manchester City mögött.

Öf

Rovatok