Index Vakbarát Hírportál

A Besiktas-edző ízekre szedte Kariust

2019. március 12., kedd 10:54

Továbbra sem tud stabilan jó teljesítményt nyújtani Loris Karius. A Besiktasban kölcsönben szereplő Liverpool-kapus megint potyázott egyet a Konyaspor ellen 3-2-re megnyert meccsen, emellett pedig már a csapat edzője, Senol Gunes sem tudott szó nélkül elmenni.  

Az ő hibája volt a gól. Valami nincs rendben vele, és még szerencséje sincs. Enerváltan játszik, gond van a motivációjával, a játék iránti lelkesedésével. És ez már a kezdetektől így van. Tehetséges, de ez nem látszik a játékán. Ha Tolga Zengin nem lenne eltiltva, akkor őt játszatnám Karius helyett.

A török bajnokságban harmadik Besiktas az ötödik Konyasporral játszott hazai pályán. Előbbi már a 14. percben vezetést szerzett, de öt perccel később Karius összehozott egy gólt a vendégeknek.

A Besiktas lőtte a legtöbb gólt a bajnokságban (50), de már 34 gólt kapott, 12-vel többet, mint a bajnokságot vezető Basaksehir. 

Senol Gunes az egyik legjobb török edző, 2002-ben Törökország vele lett harmadik a világbajnokságon. Júniusban 66 évesen újra átveszi a válogatottat, pár hete jelentették be.

Rovatok