Index Vakbarát Hírportál

Simeone nem neheztel Ronaldóra, sőt

2019. március 13., szerda 14:42

Cristiano Ronaldo és a Juventus a 2-0-ra elveszített első meccs után 3-0-ra verte a visszavágón az Atletico Madridot, és negyeddöntőbe jutott a Bajnokok Ligájában. A portugál lőtte mindhárom gólt, a lefújás után visszavágott az Atleti-edző Diego Simeonénak.

Az argentin tréner nem sértődött meg, sőt, igen sportszerűen nyilatkozott az olasz újságoknak:

Biztos vagyok benne, hogy ugyanazért csinálta, mint én, hogy megmutassa a személyiségét a drukkereinek. A Juve jobb volt nálunk. Egy helyzetünk volt Moratával, több nem. Jól kellett védekeznünk, de ők folyamatosan támadtak. Taktikailag jobbak voltak nálunk, gratulálnunk kell nekik, mert minden szempontból jobbak voltak és minden párharcot megnyertek.

Simeone az odavágó után pénzbüntetést kapott a negatív gesztusért, az UEFA máris jelezte, hogy Ronaldo esetét is vizsgálják, hasonló bírságra számíthat.

Az Atletico egyébként különösen sajnálhatja a kiesést, mert az ő stadionjukban rendezik a döntőt június 1-jén. Továbbra sem szakad meg a sorozat, hazai pályán senki nem tudta még megnyerni a Bajnokok Ligáját. 2012-ben a Bayern közel állt hozzá, de tizenegyesekkel kikapott a Chelsea-től.

Rovatok