Index Vakbarát Hírportál

Pogba bejelentkezett Zidane-hoz

2019. március 21., csütörtök 09:21 | aznap frissítve

A francia válogatott a szokásos edzőtáborában, Clairefontanie-ben készül a pénteki, Moldova elleni Eb-selejtezőre. Itt nyilatkozott Paul Pogba, a Manchester United futballistája, aki gyakorlatilag behízelegte magát Zinedine Zidane-nál, a Real Madrid edzőjénél.

A francia szakember kinevezése óta sokan tippelgetnek, kikkel próbál erősíteni a közeljövőben a Real Madrid, ezeknek a pletykáknak adott most alapot a francia válogatott középpályása. Főleg azok után, hogy a középpálya, Luka Modriccsal és Toni Kroosszal nem úgy teljesít mostanában, ahogy az elvárható lenne.

„Mindig azt mondtam, a Real Madrid minden futballista álma - mondta Pogba. - Ez a világ egyik legnagyobb klubja, ahol most éppen Zidane a főnök. Ez pedig áldás minden játékosnak. Most boldog vagyok a Manchester Unitedben. Játszom, új menedzserünk van, de hogy mit hoz a jövő, azt nem lehet tudni.”

Az ESPN forrásai úgy tudják, hogy Pogba menedzsere, Mino Raiola jó kapcsolatban van Florentino Pérez Real-elnökkel. Az elmúlt időszakban is sokszor beszéltek. Péreznek mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia, ha Pogbát szeretné. A Juventustól 105 millió euróért érkezett középpályása ára ennél is magasabb lehet, a szerződése pedig 2021-ig érvényes.

Pogba beszélt Mourinhoról is, de nem tudta megmondani, mi volt a baj vele. A legnagyobb, hogy nem nyertek meccseket, ami végül az edzőváltáshoz vezetett.

Mit gondolnak, lesz a dologból bármi?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pogba bejelentkezett Zidane-hoz

És a Realhoz. Mindenkinek az az álma.

27 · Mar 21, 2019 09:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Rovatok