Index Vakbarát Hírportál

Hollandia gálázva nyert, Horvátország megszenvedett Azerbajdzsán ellen

2019. március 21., csütörtök 23:15

A zseniálisan játszó Hollandia 4-0-ra győzte le hazai pályán Fehéroroszországot, míg a magyar válogatott csoportjában lévő Horvátország csak egy 79. percben szerzett góllal tudott nyerni Azerbajdzsán ellen a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjében. 

Memphis Depay góljával már az első percben vezetést szerzett a holland csapat, 20 perccel később pedig már 2-0-ra ment a Nemzetek Ligája négyes döntőjébe bejutó Hollandia: Georginio Wijnaldum volt eredményes.

A második félidőt is jól kezdték a hollandok, az 55. percben Depay volt eredményes büntetőből. A fehéroroszok ezek után sem adták fel, de gólt nem sikerült szerezniük, a 86. percben pedig van Dijk beállította a 4-0-s végeredményt.

Öf

A horvát válogatott nagyon megszenvedett Azerbajdzsán ellen hazai pályán. A világbajnoki ezüstérmesnek nem volt jó mérkőzése, a 19. percben hátrányba került, a kapu előtt pedig rendre elfogyott a tudomány, de Luka Modric klasszis játékával, valamint Barisic 44. és Kramaric 79. percben szerzett góljával végül sikerült fordítani.

Öf

Eredmények:

Ne maradjon le semmiről!

Rovatok