Index Vakbarát Hírportál

Guardiola nem vesz 100 milliós játékost, bezzeg Solskjaer

2019. március 21., csütörtök 10:56 | aznap frissítve

Lassan véget ér a szezon, Európa topklubjai már a következőre szervezkednek, pláne azok, amelyek minden nyáron már csak kedvtelésből is eltapsolnak 100-150-200 milliót. A sajtó hallott is néhány pletykánál komolyabb felvetést a két manchesteri klubról, a Cityről és a Unitedről.

Az ESPN úgy tudja, hogy a City célegyenesbe fordult

az atleticós Saúl Niguez megszerzéséért.

Pep Guardiola nézte ki a spanyol középpályást, akit ha minden igaz, 80 millió euróért sikerül is behúznia a nyáron.

A 24 évest a Barcelona is akarta, de Frenkie De Jong átigazolása után nem égető nekik a dolog. Guardiolának igen, mert épp De Jongról maradt le. Ráadásul ahogy mondani szokta a katalán edzőzseni, ő nem vesz 100 milliókért futballistát, Saúllal még az elvéhez is tartani tudja magát. (Ami persze úgy néz ki, hogy ő vesz kettőt-hármat-négyet, darabját 60-80 millióért.)

A Manchester United is erősen tervezget már, Solskjaer edzőnek ráadásul egy hazai, angol futballistát hoznának vissza a kontinensről:

Jadon Sanchót a Borussia Dortmundból.

A 18 éves támadó középpályást kizárt, hogy meg lehessen úszni 100 millió alatt, a Mirror azt írja, a United nem is akarja, és 117 millió eurós bejelentkezést tervez.

Sancho napjaink talán legteheteségesebb futballistája, a BVB nélküle nem lenne a Bayernnel azonos pontszámmal a Bundesliga tetején. Természetesen a játékos haza akar térni, ráadásul vissza Manchesterbe, ahonnan két éve elment: a Citytől szerződött Németországba, Guardiola nem igazán marasztalta.

Pont a városi ellenfélnél köthet ki, így különösen nagy fogásnak tűnik a United-drukkerek szemében.

A BVB-nél már biztosan mosolyognak: 2017 nyarán 10 millió eurót utaltak érte a Citynek.

Facebook Post Comment Embed placeholder.

Rovatok