Index Vakbarát Hírportál

Hiába tért vissza Messi, Argentína simán kikapott Venezuelától

2019. március 23., szombat 09:33

Az argentin válogatott 3-1-re kikapott Venezuelától péntek este a két csapat Madridban rendezett barátságos mérkőzésén. A találkozót fokozott várakozás előzte meg Argentínában, mivel ezen a mérkőzésen tért vissza a csapatba az előző hat válogatott mérkőzést saját döntése miatt kihagyó Lionel Messi

Messi végigjátszotta a mérkőzést, ám utána fájdalmakra panaszkodott a lágyékában, ezért a keddi, Marokkó elleni barátságos mérkőzést biztosan ki fogja hagyni.

A péntek esti mérkőzésen a Newcastle csatára, Salomon Rondon szerezte meg Venezuelának a vezetést alig 6 perc után, majd Jhon Murillo még a szünet előtt megduplázta csapata előnyét egy szemrevaló góllal.

Bár Lautaro Martinez később egy gólra csökkentette az argentinok hátrányát, Josef Martinez büntetőből ismét Venezuelának szerzett gólt, beállítva a 3-1-es végeredményt.

A mérkőzésre Lionel Scaloni argentin kapitány sem a Manchester Cityben játszó Sergio Aguerót, sem Gonzalo Higuaint (Chelsea), sem az interes Mauro Icardit nem nevezte. Bár az argentin kapitány öt cserét is végrehajtott a meccsen, a Juventus támadója, Paulo Dybala nem került pályára.

Rovatok