Index Vakbarát Hírportál

Mourinho: Már pontosan tudom, mit nem akarok

2019. március 23., szombat 16:03

A Manchester Unitedtől decemberben kirúgott José Mourinho júniusban akar visszatérni az edzősködéshez. Arról még nem beszélt, hogy melyik futballcsapathoz, de azt már tudja, hogy milyen feltételekkel vállal munkát.

„Az van most a fejemben, hogy nyáron, júniusban szeretnék visszatérni, egy új kluboz, egy új felkészülési időszakban" – mondta a BeIN Sportsnak. „Azt már pontosan tudom, hogy mit nem akarok. Ezért kellett nemet mondanom három-négy különböző ajánlatra. Már tudom, hogy mit akarok. Nem egy konkrét klubról van szó, hanem a munka jellegéről és dimenziójáról."

A portugál edzőt a Portóval is hírbe hozták, de felmerült az is, hogy térjen vissza a Real Madridhoz.

Mourinho arról is beszélt, hogy élvezi, hogy nem kell napi szinten egy klubot menedzselnie, de nincs arról szó, hogy most szabadságon lenne vagy unatkozna, folyamatosan készül a következő feladatára. 

 Az edzőtől azt is megkérdezték, hogy vállalna-e válogatottnál munkát. „Nem hinném, nagyon speciális munka a válogatottnál dolgozni. Én a napi futballt, a napi munkát kedvelem, azt, hogy több sorozatban is vagyunk. Szeretem a meccseket, és klubszinten akarok a futballban maradni. De ki tudja?"

Rovatok