Index Vakbarát Hírportál

Messi: Ronaldo nincs a világ legjobbjai listáján, ahogy én sem

2019. március 30., szombat 12:10

A Barcelona argentin klasszisa, Lionel Messi a Club 94.7 nevű argentin rádiónak adott interjút, miután ismét vállalta a válogatottbeli szereplését. Venezuelától kikaptak 3-1-re, Marokkót viszont 1-0-ra legyőzték.

A hamarosan 32 éves Messi elmondta, hogy szeretne valami nagy tornát nyerni a válogatottal, és fájlalta, hogy ez nem jött neki össze, a 2014-es vb-döntőben közel állt hozzá, de akkor a németek nyertek.

Sokat szenvedett viszont a hazugságok miatt, az különösen feldühítette, amikor azt állították, hogy az apja állítja össze a válogatottat. 

A hatéves fia, Tiago megnézett a youtube-on egy videót, és megszeppenve azt kérdezte tőle, miért akarják Argentínában kinyírni.

A spanyol bajnokság színvonalának, presztízsének jót tenne, ha a 33 éves C. Ronaldo még mindig ott játszana, és a Juventus azonnal BL-esélyessé vált miatta.

Nagyon érdekes választ adott viszont arra, kik most a világ legjobb játékosai. Nem akar senkit kihagyni, de ez az ötös most a legjobb.

"Ronaldót nem neveztem meg, ahogy magamat sem. Kettőnket töröltem a listáról"

A Barcelona és a Juventus csak a Bajnokok Ligájába döntőjében találkozhat, előbbinek a Manchester Unitedet, utóbbinak az Ajaxot kell felülmúlnia a nyolc között.

Rovatok