Index Vakbarát Hírportál

Dárdai: Ez karrierem legsúlyosabb veresége, ha 0-8 a vége, akkor sem szólhatnánk

2019. március 31., vasárnap 11:03

Szombaton súlyos vereséget szenvedett a Hertha BSC az RB Lepizig vendégeként, Gulácsiék ugyanis 5-0-ra verték Dárdai Pál csapatát. A magyar vezetőedző nem is nagyon keresett kifogásokat a kiütés után, a Sky Sportsnak ismerte el, hogy

ez volt edzői karrierje legsúlyosabb veresége.

„Most nagyon fájdalmas, nem kezdenék elemzésbe, azt most jobb, ha hagyjuk. Egy dolgot azonban nem árt tudni: nincs meg az a kvalitásunk, amely több másik csapatnak megvan, mindenért nagyon meg kell dolgoznunk. Ezen a héten több játékos is később érkezett meg a nemzeti együttesétől, a kezdőcsapatból csak egyikük tudott teljes edzésmunkát végezni velünk. Végső soron ez most nem volt egy jó csapat, hátul és elöl sem. A játékosok fejében sem volt minden rendben, úgy éreztem, azt gondolják, hogy semmi sem sikerül.

Ha 8–0 lett volna az eredmény, akkor sem szólhatnék semmit

idézte a német sportcsatornának nyilatkozó Dárdait a Nemzeti Sport.

Később a sajtótájékoztatón annyit tett hozzá, hogy kényelmetlen az újságírók előtt ülni és bármit mondani, mert inkább előbb aludna egyet, mielőtt bármit mondana, hogy átgondolhassa szavait, nehogy megsértsen valakit.

Dárdai nem először kapott ki egyébként 5-0-ra a Bundesligában a Herthával, 2016. április elején a Borussia Mönchengladbach verte őket ennyire.

A 27. forduló közepén a Hertha a 10., a Leipzig a 3. a bajnokságban.

stat

Rovatok