Index Vakbarát Hírportál

Nevetséges öngóllal adta a győzelmet a Liverpoolnak a Spurs

2019. március 31., vasárnap 20:14

A 90. percben esett öngóllal győzött a Liverpool a vendég Tottenham Hotspur elleni rangadón vasárnap a Premier League 32. fordulójában.

A hazaiak gyorsan vezetést szereztek, a 70. percéig sokkal jobban játszottak, ám a londoniak a második félidő közepén, szépen kipasszolt akcióból egyenlítettek. A folytatásban már a vendégek voltak veszélyesebbek, több lehetőségük is akadt a fordításhoz, volt hogy kettő az egyben vitték kapura a labdát de mindet kihagyták, különösek Sissoko önzőzése volt fájdalmas.

A Liverpool a 90. percben elért szerencsés találattal megszerezte mindhárom pontot. A győztes gólnál Mohamed Szalah fejelt közelről, de nem túl erősen kapura az ötös jobb oldaláról, Hugo Lloris viszont szerencsétlenül középre, a gólvonaltól két méterre álló csapattársára, Toby Alderweireldre ütötte a labdát, akiről az a gólvonal mögé gurult. Amatőr hiba volt a világbajnok kapustól.

Sikerével a Liverpool visszavette a vezetést a tabellán, melyen két ponttal előzi meg az egy meccsel kevesebbet játszott Manchester Cityt. A Tottenham maradt a harmadik, de hétfőn az Arsenal megelőzheti.

Premier League, 32. forduló:
   
Liverpool-Tottenham Hotspur 2-1 (1-0)
Cardiff City-Chelsea 1-2 (0-0)

a

Rovatok