Index Vakbarát Hírportál

Kikapott a Manchester United, kiesett a Fulham

2019. április 2., kedd 23:03

Két mérkőzést rendeztek kedden este az angol labdarúgó-bajnokságban.

A Manchester United a Wolverhampton Wanderers vendégeként szenvedett meglepő vereséget, míg a Watfordban nagy arányú vereségbe szaladó Fulham helyzete menthetetlenné vált, a csapat biztosan távozik az idén végén az első osztályból.

A José Mourinho kirúgása, és Solskjaer edzői kinevezése óta parádés formát mutató Manchester United Wolverhamptonban is remekül kezdett, és McTominay góljával a 13. percben megszerezte a vezetést. Csakhogy Diego Jota a 25. percben kiegyenlített, majd a második félidőben Ashley Young 5 perc alatt gyűjtött két sárga lapjával (52. perc, 57. perc) nehéz helyzetbe hozta csapatát.

A manchesteriek önsorsrontása 20 perc múlva teljesedett be, amikor Smalling a saját kapujába juttatta a labdát, ezzel beállítva a hazai csapat szemszögéből 2-1-es végeredményt.

A forduló előtt is cudar helyzetben lévő Fulham hívei nagyjából egy órán át reménykedhettek, hogy csapatuknak sikerül valahogy megszerezni a bennmaradás halvány esélyét életben tartó győzelmet. Watfordban ugyanis egészen a 63. percig 1-1-es döntetlenre állt a két csapat meccse, ekkor azonban 12 perc alatt három gólt szereztek a hazaiak, ezzel végérvényesen a másodosztályba taszítva a vendégeket, akiknek hátránya 5 fordulóval a bajnokság vége előtt 16 pontra nőtt a még bennmaradó helyen álló Burnleyvel szemben.

Premier League, 33. forduló:

Rovatok