Index Vakbarát Hírportál

Pazar mozdulat, de ment volna a kukába

2019. április 2., kedd 12:03

A francia bajnokság 30. fordulójában fogadta hétfő este a St. Etienne a Nimes-et. A vendégek váratlanul már a második percben vezettek Bobichon szép fejesével, de a gólpassz is tökéletes volt, azért Denis Buanagát illeti dicséret.

Nagyon jó kis meccs volt, a St. Etienne ment az egyenlítésért, a Nimes igyekezett kontrázni, a 24. percben Remy Cabella talált be: pazarul bökött alá a labdának, a kapus tehetetlen volt, 1-1.

A győzelmet már nehezebb volt megszerezniük a haziaknak, de a 79. percben nagy nehezen összejött. Nem ők izzadtak nagyok, Beric pazarul elegáns mozdulattal húzta kapásból a kapuba a labdát, a nehéz az volt, hogy érvényesíttessék a találatot.

A partjelző ugyanis nagyon határozottan behúzta a lest, és a Nimes-kapus már készült a kirúgáshoz, amikor a bíró jelezte: gól volt, középkezdés jön. Nem volt les, a videóbíró felülbírálta a pályán dolgozó kollégáit, szerencsére.

Ráadásul győztes gólt adott meg, a St. Etienne 2-1-re nyert, ezzel feljött a 4. helyre a bajnokságban, ami már Európa Liga-indulást ér. A BL-t jelentő 3. hely távolabb van, a Lyontól 7 ponttal vannak lemaradva. A Nimes 12., biztos bentmaradó.

statisztika

Rovatok