Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák bombagólt vágott

2019. április 5., péntek 21:46

Nagy meccse volt Dzsudzsák Balázsnak az Egyesült Arab Emirségek futballbajnokságában. Az al-Ittihad Kalba magyar játékosa gólt szerzett és gólpasszt is adott az al-Fudzsaira elleni meccsen.

A meccsen az al-Fudzsaire szerzett vezetést, Dzsudzsák egyik csapattársa lőtt látványos öngólt a negyedik percben.

Az egyenlítő gólt hat perccel később Dzsudzsák szerezte, egy védő által lefejelt labdát bombázott a kapu bal felső sarkába húsz méterről.

Tíz perccel később már vezetett is az al-Ittihad. Dzsudzsák jó huszonöt méterről találta el szabadrúgásból a kapufát, majd a kipattanót Tobar fejelte be, a félidőben 2-1-re ment így a vendégcsapat.

Az 59. percben Fernando Gabriel egyenlített, majd a hazai csapat egy újabb öngóllal már 3-2-re vezetett. A 70. percben az al-Ittihad állította be a végeredményt. Dzsudzsák bal oldali beívelését az MTK-től érkező Myke Ramos csúsztatta fejjel kapuba.

Az al-Ittihad 19. forduló után a bajnokság tizedik helyén áll, Dzsudzsákék eddig 21 pontot szereztek, az al-Fudzsaira a 12. helyen áll 14 ponttal. Az al-Ittihad elég rossz sorozatban van, az elmúlt hat bajnokiján nem tudott nyerni.

Rovatok