Index Vakbarát Hírportál

Dárdai legnagyobb válságát éli a Herthánál

2019. április 6., szombat 17:34

A Hertha 2-1-re kikapott hazai pályán a Düsseldorftól a Bundesliga 28. fordulójában. Dárdai Pál csapata sorozatban negyedszer kapott ki a bajnokságban, már csak 11. a tabellán.

Nem kezdte jól a mérkőzést a Hertha. Az első fél órában Dodi Lukebakio egymaga három gólt szerezhetett volna a Düsseldorfnak, ha egy kicsit pontosabb, de Rouwen Hennings is kihagyott egy ígéretes helyzetet. Dárdai csapata ugyan próbálkozott, de ziccerig nem sikerült eljutni, a Hertha védelme pedig csak a 35. percig bírta a nyomást: Benito Raman volt eredményes.

Dárdai csapata a bekapott gól után magasabb fokozatra kapcsolt, és Grujic góljával sikerült kiegyenlítenie a 41. percben, de ennél több nem volt a csapatban.

A második félidőben is veszélyesebben futballozott a Düsseldorf, Benito Raman 61. percben szerzett második gólja pedig eldöntötte a mérkőzést. Ez volt a Hertha negyedik bajnoki veresége sorozatban, az elmúlt 10 mérkőzésen pedig csak kétszer sikerült nyernie. Dárdaival ilyen gyengén legutóbb a 2015-16-os szezon végén teljesített a csapat, akkor a Hoffenheim, Bayern München, Bayer Leverkusen, SV Darmstadt 98 négyestől kapott ki a 30. és 33. forduló között.

Öf

Rovatok