Index Vakbarát Hírportál

Kirúgták a felcsúti edzőt, miután négyet kaptak a Kisvárdától

2019. április 7., vasárnap 20:19 | aznap frissítve

A legutóbbi bajnoki forduló nagy meglepetését a Kisvárda szolgáltatta, miután egy laza négyest vágtak az állami milliárdokkal kitömött Felcsútnak. Az eredményhez hozzájárult, hogy 75 percet játszott emberelőnyben Dajka László csapata. Dajka volt anno a felcsúti akadémián, onnan ment el.    

A Németországból hazacsábított, Móron született Radoki Jánosnak eddig tartott a munkája Felcsúton. A klub honlapja tudatta, jó egészséget kívánnak a folytatáshoz. Radoki a szezon elején simán legyőzte a bajnoki címvédő Vidit, azóta viszont kevés futballra emlékeztetőt nyújtott a csapata. 

A Fürthnél is megforduló Radokit december végén nevezték ki, Benczés Miklóst váltotta. 

A felcsútiak a hétközi kupameccsen a Soroksár ellen maradtak alul tizenegyesekkel, így a tavalyi kupadöntő után a négyig sem jutottak el.  

Az utód Komjáti András, aki a Vasastól ment Felcsútra, eddig ő volt a sportigazgató. A Felcsút Paksra látogat a következő fordulóban. 

A 9. helyezett Felcsútnak 30 pontja van. Az őt követő Kisvárda 28, a 11. helyezett – már kieső helyen álló – DVTK 27 pontot gyűjtött. A bajnokságból még hat forduló van hátra.

Rovatok