Index Vakbarát Hírportál

Jól lehet keresni Felcsúton, csak zabálják az edzőket

2019. április 10., szerda 05:01

A Németországból hazacsábított, decemberben két és fél évre szerződtetett Radoki Jánosnak 9 meccs jutott a hazai élvonalban, a felcsúti kispadon a hétvégén már Komjáti András ül, aki egyszer már beugrott a szezonban. Amikor tavaly decemberben Benczés Miklós tudása bizonyult kevésnek a klubnál, szintén ő volt a megoldás.

Komjáti a sportigazgató Felcsúton, így vélhetően annak megfogalmazásában is részt vett, hogy az ötödik hely a hivatalos elvárás, ami még egy nyerő szériával akár össze is jöhet, de a kiesés felé is indulhat a kilencedik helyen álló klub.

A klubnál jól lehet keresni, volt olyan pletyka is, hogy többet kapott egy felcsúti edző, mint a Vidinél.

Felcsúton Pintér Attila képviselte egyedül az állandóságot, és neki is csak 61 meccs jutott másfél szezon alatt.

Megnéztük, az elmúlt öt szezonban mennyi edzőt fogyasztottak el azok a hazai csapatok, amelyek mostanában legalább két egymást követő szezonban élvonalbeliek voltak. A Mezőkövesdnél, Vasasnál, MTK-nál a másodosztályú idényt is belevettük a számításba.

Az Újpest olyat tett, mint egyetlen más csapat sem: immár ötödik éve hagyja nyugodtan dolgoznia szerb Nebojsa Vignjevicset. A Fradi is az állandóságot képviseli, igaz, Thomas Dollnak megköszönték a munkát a szezon elején.

Itt a lista:

Rovatok