Index Vakbarát Hírportál

Bődületes kapushiba ér BL-helyet az Arsenalnak

2019. április 15., hétfő 22:54

Az Arsenal 1-0-ra nyert a Premier League 33. fordulójában a Watford ellen. Aubameyang már a 10. percben vezetést szerzett, a Watford védelme elbénázott egy hazaadást, az Arsenal csatára meg eredményesen zavarta meg Fostert. Egy per sem telt el, Troy Deeney egy összecsapásnál visszaütött az Arsenal-játékos arcába, egyből pirosat kapott.

 

Az első félidőben óriási fölényben volt a labdabirtoklás tekintetében az Arsenal, de a kapu előtt azért sokkal kiegyenlítettebb volt a mérleg. A Watford emberhátrányban is bátran futballozott, volt egy-két nagyobb lehetősége is, de Doucouré kevéssel lemaradt egy beadásról. Illetve Leno nagy bravúrral ütötte mellé Capoué szabadrúgását.

A Watford a második félidőben sem lassított. Foster pedig az 57. percben hozta helyre hibáját, Mkhitaryan hatalmas ziccerét védte bravúrral lábbal. Majd watfordi Masala lőtt egy hatalmas kapufát, öt perccel később.

A végére is maradt lehetőség még a Watfordban, közel jártak az egyenlítéshez. Becsületükre legyen mondva, szinte az egész meccset tíz emberrel lejátszva sem vallottak szégyent. Az Arsenal ezzel a győzelemmel megelőzte a Chelsea-t és már BL-t érő helyen áll.

Watford-Arsenal

Rovatok