Index Vakbarát Hírportál

A Unitedet mindjárt lehagyja a Leicester és az Everton

2019. április 25., csütörtök 14:00

2-0-ra verte az Old Traffordon, de valójában megsemmisítette a Manchester City a Manchester Unitedet szerda este a két csapat bajnokiján.

A United nem rég megerősített edzője, Ole Gunnar Solskjaer is elég borúsan látja a helyzetet, még akkor is, ha csapata életben maradt a Bajnokok Ligája-indulást ígérő negyedik helyért folytatott harcban, mivel az Arsenal 3-1-re kikapott Wolverhamptonban.

Nem ejtőzhetünk már sokáig, mert a Premier League kiélezett, és egy csapásra megelőznek. Aggódom az eredmények miatt, bár ez nem az az időszak, amikor ujjal mutogathatnánk. Össze kell tartanunk, és bármennyire is furcsa, még van esélyünk a negyedik helyre

- idézte az ESPN a menedzsert.

Az újság szerint Solskjaer egyértelműen arra célzott, hogy a feltörekvő Everton és Leicester, sőt akár a szezon meglepetése, a bajnokságban remekül álló Wolverhampton is beelőzheti a klubját, és kiszoríthatja a nagy hatosból, azaz a City, a Chelsea, a Liverpool, az Arsenal és a Tottenham elittársaságából.

A United 2013, Sir Alex Ferguson leköszönése óta nem nyerte meg a Premier League-et, sőt többször az első négyből is kimaradt.

Az én feladatom, hogy a következő előszezonra a megfelelő karakterű emberek vegyenek körül. A ManUnitednél mindig a figyelem középpontjában vagy, és oda kell tenned magad. Ez a kötelességed

- üzent burkoltan a játékosainak a norvég, nem lehetnek biztosak benne, hogy mindenki vele kezdheti meg a felkészülést a következő szezonban is. Igaz, azt is kiemelte, hogy a hétvégi 0-4-es Everton-zakó után elégedett volt emberei hozzáállásával a City ellen.

a

Rovatok