Index Vakbarát Hírportál

Meglepetésre betlizett a Spurs

2019. április 27., szombat 22:25 | aznap frissítve

A Tottenham Hotspur először kapott ki március elején elfoglalt új stadionjában, miután az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának szombati játéknapján alulmaradt a West Ham Uniteddel szemben. A vendégek győztes találatát Michail Antonio szerezte a 67. percben.

A tabellán harmadik, BL-elődöntős Tottenham az új létesítményben korábbi négy hazai mérkőzését – egy Bajnokok Ligája -összecsapást és három bajnoki találkozót – úgy nyerte meg, hogy még gólt sem kapott. Adott esetben már a fordulót követően bebiztosíthatta volna részvételét a legrangosabb európai kupasorozat következő kiírásának csoportkörében, így azonban biztosan tovább tart a versenyfutás, írja az MTI.

A már kiesett Fulham hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Cardiff Cityt. Az nso.hu szerint a volt liverpooli Ryan Babel több mint 20 méterről eleresztett bombájával nyertek 1-0-ra a hazaiak. Az ugyancsak búcsúzó, 18. helyen álló walesi együttes ezzel továbbra is nehéz helyzetben van, ugyanis hátránya három pont a már bennmaradó helyen álló Brightonnal szemben, amely akár meg is duplázhatja az előnyét.

A kiesés elől menekülő Brighton hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Newcastle Uniteddel, míg a Southampton–AFC Bournemouth 3–3, a Crystal Palace–Everton 0–0 lett.

A Norwich City közben feljutott a Premier League-be, a Blackburn Rovers 2-1-es legyőzésével biztosította be, hogy három év szünet után újra a legjobbak között szerepel majd. A Norwich mögött a Sheffield Unitednek van a legjobb esélye a feljutásra, a harmadik hely pedig a rájátszásban dől majd el. premier league

Rovatok