Index Vakbarát Hírportál

Zidane teljesen kiborult a kínos vereség után

2019. április 29., hétfő 14:06

A spanyol bajnokság 35. fordulójában, az utolsó helyezett Rayo Vallecano meglepetésre, 1-0-ra legyőzte a Real Madridot. Zinedine Zidane, a Real vezetőedzője nem fogta magát vissza a vereség után.

Elmondta, hogy bocsánatot kell kérniük a gyenge teljesítményükért, és a mutatott játékukért. Zidane egyetlen pozitívumot sem látott a Real játékában.

stat

Korábban mindig megvédte a játékosait, de most nem teszi meg, az egész csapat, magát is beleértve, teljesített alul. A Rayo pontokat akart szerezni, amiért mindent megtett, míg ők semmit sem csinált az első perctől az utolsóig. A kérdésre, hogy megbánta-e, hogy a szezon közben újra elvállalta a Real Madrid irányítását, határozott nemmel válaszolt, ezek csak nehéz pillanatok, amiket meg kell tapasztalnia.

A bajnokságból még három mérkőzés van hátra, ezeken teljesen más játékot vár el a csapatától, hogy olyan jól fejezzék be a szezont, amennyire ez csak lehetséges. A Real Madrid a 3. helyen áll a spanyol bajnokságban, hátránya kilenc pont az Atletico Madrid mögött. Legközelebb május 5-én, a Villarreal ellen játszanak hazai pályán.

Rovatok