Index Vakbarát Hírportál

Ibrahimovic sérüléssel fenyegette ellenfelét

2019. április 29., hétfő 23:16

A Real Salt Lake védője, Nedum Onuoha azt állítja, hogy Zlatan Ibrahimovic meccs közben megfenyegette, hogy sérülést okoz neki. A mérkőzés után nem is fogadta bocsánatkérését.

Az amerikai futballbajnokságban, az MLS-ben a Salt Lake az LA Galaxyvel játszott. A csatár Ibrahimovic többször találkozott a védő Onuohával. A páros kétszer össze is balhézott, mielőtt a 78. percben Ibrahimovic gólt szerzett. 

A svéd csatár először a 60. percben durváskodott, a Salt Lake védőjét a nyakánál fogva rántotta le a földre. Onuoha azt állítja, hogy később pedig a fejtetőjére ütött az ellenfele. Ezután jött a fenyegetést Ibrahimovictól. „Tudod mit? Sérülést fogok neked okozni. Rajtad lesz. Csak figyelj, van még elég idő, rajtad leszek" – mondta a csatár Onuoha szerint. A gólja után pedig ezt mondta: Ne akadj össze velem, ne akadj össze velem."

A meccs után Ibrahimovic átment a Real öltözőjéhez elnézést kérni. Megkérdezte a védőt, hogy lenyugodott-e. Onuoha nem fogadta a bocsánatkérését, mert szerinte a svéd ekkor is arrogánsan viselkedett. 

(via BBC)

Rovatok