Index Vakbarát Hírportál

Kassai Viktort az NB II.-be terelték

2019. május 3., péntek 08:30 | aznap frissítve

Februárban már kapott másodosztályú meccset Kassai Viktor, akkor a Kaposvár-ZTE rangadón bíráskodott - utóbbi már bajnok azóta, előbbi pedig visszakerülhet az élvonalba -, a hétvégén Békéscsabán tűnik fel a 8 éve BL-döntőn ítélkező játékvezető.

A február végi másodosztályú meccs után ugyan kapott lehetőséget az élvonalban, de asszisztense beintésére elvette a Paks győztes találatát a felcsútiak ellen a 92. percben, majd megadott egy olyan büntetőt a Vidinek a felcsútiak ellen, amikor Kovács Istvánnal szemben még a tizenhatoson kívül szabálytalanodtak.

AZ MLSZ bizottsága vélhetően a hibák miatt is sorolta újra egy osztállyal lejjebb.

Kassai 20 éve mutatkozott be az élvonalban, a legutóbbi nemzetközi meccse a Betis-Rennes Európa Liga találkozó volt még februárban, utána merült a hazai második vonalig, és most ismét. A Békéscsaba a Soroksárt fogadja vasárnap 17 órától.

Kassai 2011-ben a Wembley-ben a Barcelona-Manchester United döntőt vezette, 35 évesen kapta meg élete nagy lehetőségét.

Buliznál egy jót májusban? Irány a Dürer Kert!

Május 16-én és 17-én tartjuk az Index huszadik születésnapi buliját a Dürer Kertben. Igen. Ha szeretnél egy jót bulizni, akkor tarts velünk!

Ott lesz a Hiperkarma, az Üllői Úti Fuck, a Gustave Tiger, a Dope Calypso, a Fran Palermo és Galactic Jackson, de persze mi, a szerkesztőség is!

Elküldheted az üzeneteid az Index címlapon, szerezhetsz menő indexes ajándéktárgyakat, lesz tárlatvezetés a kedvenc képeinkből, meg persze torta és jó hangulat!

Esemény: Index20 szülinapi és támogatói buli
Jegyek: TIXA

Rovatok