Index Vakbarát Hírportál

1,4 tonnás drapériával sokkoltak a frankfurti drukkerek

2019. május 4., szombat 10:54 | aznap frissítve

Az Eintracht Frankfurt történelmi szezont fut, a német bajnokságban a negyedik, Bajnokok Ligája-indulást érő helyen állnak, az Európa Ligában pedig egészen az elődöntőig meneteltek. A szurkolóik értékelik is ezt a minden várakozás felülmúló szereplést. Az Európa Liga csoportmeccseiken fantasztikus, az egész stadiont beborító élőképekkel nyűgözték le a csapatukat, és a világot is.

Az első hazai meccsükre, a Lazio ellen a következő élőképpel készültek.

A koreográfiák különlegessége, hogy a képek mozognak és átváltoznak, mint például az Apollon Limasol ellen.

Az Olympique Marseille elleni meccs előtt végtelen mennyíségű pénztárgépszalag volt a fő attrakció.

A Benfica ellen két gólos hátrányból fordítottak hazai pályán, és 39 év után ismét elődöntőbe jutottak egy európai kupában. Az ultrák ekkor is megadták a módját a különleges alkalomnak.

Az Interrel vívott nyolcaddöntő első meccse egy nappal esett a klub 120. születésnapja elé, akkor így nézett ki a Commerzbank Aréna.

Az EL-elődöntőben még tovább emelték a tétet, az egész nyugati lelátót egyetlen, 1,4 tonnát nyomó drapéria takarta be. A több mint száz motívumot tartalmazó alkotás elkészítését részben a szurkolók, részben szponzorok finanszírozták.

A Frankfurt 1-1-es döntetlent játszott a Chelsea-vel az Európa Liga-elődöntő első mérkőzésén. A visszavágón biztosan számíthatnak a lelkes szurkolóikra, akik várhatóan Londonba is nagy számmal kísérik el a csapatukat.

Rovatok