Index Vakbarát Hírportál

Szalah hordágyon fejezte be a Pool meccsét

2019. május 4., szombat 22:46

A Liverpool egyiptomi csatára, Mohamed Szalah a 70. percben befejezte a Newcastle elleni idegenbeli bajnokit. A kapussal ütközött, aztán lent maradt a gyepen, lényegében mozdulatlanul feküdt, de úgy tűnt, tudatánál van. Hordágyon vitték le.

A Vörösök van Dijk erőteljes fejesével vezetéshez jutottak a 13. percben, amit a huszadikban Atsu egyenlített ki.

Szalah szép mozdulattal befejezte a támadást

Újabb 7 perc elteltével a Liverpool már újra vezetett, akkor is Alxander-Arnold adott be, mint a gólt előtt, és Szalah szép mozdulattal terelte a kapuba a labdát.

A fordulás után Rondon egy kapásgóllal egyenlített - nagy erővel lőtte a kapu bal oldalába a labdát -, a 70. percben pedig jött a balszerencsés mozdulat. Nem tudni az állapota felől semmit, amikor levitték, Jürgen Klopp is élénken érdeklődött, mi történt. A meccs után elmondta a német edző, hogy Szalah az öltözőben ült, inkább csak óvatosságból cserélték le, nem nézett ki rosszul.

A 85. percben a Szalah helyére beálló Origi négy méterről csúsztatta a kapuba Shaqiri szabadrúgása után a labdát. Van Dijk döntötte el, hogy ki lője a szabadrúgást, úgy tűnik, jól tette, hogy a svájcira szavazott. Ismét az utolsó 10 percben volt eredményes a Liverpool.

A Pool így a hétfőn játszó Manchester City előtt maradt, két ponttal vezet továbbra is (94-92), és őrzi bajnoki álmait, igaz Guardioláék, ha verik a Leicestert, akkor ismét az élre állnak. A Liverpool jövő kedden a Barcelonát fogadja, amelyik 3-0-ra legyőzte a Bajnokok Ligájában.

stat

Rovatok