Index Vakbarát Hírportál

Petrjak ügynöke nekiment a Fradi-vezérnek

2019. május 7., kedd 09:35

A már bajnok Ferencvárosnál már eddig is nagy hullámokat vert az ukrán középpályás, Ivan Petrjak távozása, és várhatóan nem fogja csendesíteni a feszültséget, hogy a játékos ügynöke most ismét megszólalt - írja a Csakfoci.hu.

Az M4-nek nyilatkozó Ivan Pirozsenko ugyanis a Fradi vezérigazgatójának, Orosz Pálnak a felelősségét vetette fel, azon túl, hogy ezt a helyzetet belső ügyként kellett volna kezelniük, nem a nyilvánosság előtt.

"Kétszer léptünk kapcsolatba Orosszal: egyszer, amikor aláírtuk a szerződést, másodszor pedig négy nappal ezelőtt, amikor sms-t írt Petrjaknak, ennyit: tényleg? Azt gondolom, ennél több kapcsolat kellene egy vezérigazgatóval, másképp kellene hozzáállni."

Orosz azt nyilatkozta az Újpest elleni meccs előtt, amikor kiderült, hogy nem őket választja a futballista: Petrjak horribilis fizetési igénnyel állt elő, ezt ők nem tudják teljesíteni, a Vidi viszont igen. A pletykák szerint havi 40 ezer euróról van szó, de jó magyar szokás szerint ezt nem fogják nyilvánosságra hozni, pedig akkor egyszerűbb lenne a szurkolóknak is tájékozódniuk.

Pirozsenko továbbment, azt tette még hozzá, hogy Orosz a szurkolóknak üzen, nem nekik, ezzel igazolja a saját tétlenségét.

Fenyegeti Ivant és feleségét, aki szülni fog. Hogy engedhet meg magának ilyet?

A játékost a szurkolók is megtalálták, árulónak tartják, holott az ügynök szerint nem erről van szó. Petrjak az érkezéskor engedett fizetési igényéből, utána vártak a Fradira, de a klub kélsve tett lépéseket, és addig befutottak más ajánlatok.

A műsorban megszólalt a Ferencváros igazgatója, Hajnal Tamás is, aki az Oroszt ért vádakra nem reagált, de arra igen, hogy elmentek az ésszerűség határáig, és sokkhatás volt nekik, hogy távozik az ötszörös ukrán válogatott szélső. Különösen azok után, hogy megduplázták volna a jelenlegi fizetését.

Cáfolta az ügynököt, nincs olyan játékos a Fradiban, aki többet keresne, Petrjak lett volna a legjobban fizetett futballistájuk.

Nem jó az, ha a két magyar rivális egymástól próbálja meg elvenni a játékosokat

- utalt Hajnal a fehérváriakra.

Rovatok