Index Vakbarát Hírportál

Marozsán: Érzelmekkel teli lesz a budapesti BL-döntő

2019. május 17., péntek 18:37

Miközben a stadionban a szombati női Bajnokok Ligája döntőre próbáltak, hogy tudják gyorsan levinni a kezdőkörből a molinót, az egyik résztvevő Lyon játékosai sajtótájékoztatót tartottak.  

A franciák magyar származású csatára, Marozsán Dzsenifer ezúttal is megerősítette, hogy valóra vált az álma azzal, hogy Budapesten léphet pályára az FC Barcelona ellen.

A németekkel olimpiai és Európa-bajnok játékos elmondta: az elmúlt három kiírásban győztes francia klubnak fontos, hogy történelmet írhat.

"Nagy motiváció számunkra, hogy sorozatban negyedszer nyerhetünk, hiszen ilyen korábban nem volt. Tökéletes és rendkívüli érzelmekkel teli számomra, hogy itt lesz a finálé, amely ezáltal a legkülönlegesebb lesz számomra. Itthon játszhatok a családom előtt, ez fantasztikus."

Az MTI kérdésére elmondta: rengeteg pozitív üzenetet kapott a magyar szurkolóktól az elmúlt időszakban, amiért nagyon hálás vagyok. Minden támogatásra szükségük lesz a kispadról és a lelátóról is.

Csapatként dolgoztak ebben a nagyon intenzív szezonban, ez a győzelmeik kulcsa, és mindig megtalálják az utat a sikerhez, függetlenül attól, ki az ellenfél. A legutóbbi meccsüket tíz napja játszották, ez fontos volt neki.

A döntő szombaton 18 órakor telt ház előtt kezdődik az orosz Anasztaszija Pusztovojtova sípjelére. A meccset 41 országban - 16 Európán kívüliben - lehet majd élőben nézni a televízióban.

Rovatok