Index Vakbarát Hírportál

Az olaszok állítják, Guardiola aláírt a Juvéhez

2019. május 22., szerda 08:36

Ha igaz a hír, a nyári átigazolási szezon egyik legnagyobb meglepetése edzői fronton fog történni. Federico Gennarelli, a Radio Sportiva riportere szerint Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere a Juventus edzője lesz, állítólag négy évre ír alá.

Miután kiderült, hogy Allegri elhagyja a Juvét, egyre több név merült fel utódául. Guardiola is egyre közelebb került a Juvéhoz, de akkor a Ctiy edzője elutasította ezeket a feltételezéseket.

„Nem megyek a Juventusba vagy Olaszországba. Még van két évem Manchesterben. Nem fogok átszerződni, elégedett vagyok mindennel. A következő szezonban a City edzője leszek.”

Egy másik olasz forrás szerint Guardiola állítólag találkozott a Juventus sportigazgatójával, Fabio Partaticival, de ők azt írták, hogy elég valószínűtlennek tűnik az átigazolás. A szakember látogatásának célja amúgy is egy jótékonysági rendezvény volt.

Guardiola 2016 óta dolgozik a Manchester Citynél. Két bajnoki címet, egy FA-kupát, két ligakupát és egy angol szuperkupát nyert eddig.

Rovatok