Index Vakbarát Hírportál

Összebalhézó játékosok, dühöngő edző az EL-döntőre készülő Chelsea edzésén

2019. május 28., kedd 23:07

Távolról sem ideális hangulatban zajlott az Európa-liga szerdai döntőjére készülő Chelsea keddi edzése. A Twitteren megosztott videók tanúsága szerint elég egyértelműen összebalhézott a csapat brazil hátvédje, David Luiz és argentin csatára, Gonzalo Higuaín.

A két labdarúgó a Juventustól milánói érintéssel kölcsönvett Higuaín barátságtalan belépőjét követően veszett össze. Luiz a megmozdulás után jelezte nemtetszését, mire a csatár értetlenkedve felhúzta vállát, mutatván, hogy nem érti, mire fel a hőbörgés.

A védő annyira a szívére vette az esetet, hogy amikor társa később megpróbált békülni, a fejét rázva elfordult tőle, és Ross Barkley-nak nyújtva kezét jelezte, nem hatja meg Higuaín barátságos gesztusa.

Nem épp így képzelnénk egy ideális hangulatú edzést egy nemzetközi kupadöntő előestéjén. Nem csoda, hogy a balhé látványosan kiborította Maurizio Sarrit, a Chelsea olasz edzőjét, aki az esetet követően teátrális mozdulattal eldobta sapkáját, majd a pályáról levonulva dühösen földhöz vágta, utána pedig jókorát rúgott bele, miközben dühösen becsörtetett az öltözőbe.

Persze túlzottan komoly következtetéseket nem érdemes levonni a dologból, hiszen Luiz és Higuaín balhéja említésre sem méltó semmiség Craig Bellamy és John Arne Riise esetéhez képest. Bellamy annak idején, 2007-ben tajt részegen egy golfütővel esett neki alvó csapattársa lábának a Barcelona elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőre készülő Liverpool edzőtáborában.

Aztán a meccsen az idegenben játszó angolok 2-1-re megverték a Barcát, úgy, hogy az első gólt Bellamy szerezte Riise gólpasszából, a másodikat meg Riise. Utána pedig elmeneteltek egészen a döntőig, ahol aztán 2-1-re kikaptak a Milantól.

Az Arsenal-Chelsea Európa-liga-döntőt szerdán rendezik Bakuban, a meccs magyar idő szerint 21 órakor kezdődik.

(via NSO)

Rovatok