Index Vakbarát Hírportál

Eppel beállt, hét perc múlva jött is a gól

2019. június 1., szombat 17:45

Péntek este 3-0-ra nyert a kazah futballbajnokságban a Kajar Almati a -5 ponttal teljesen utolsó helyen álló Aktobe ellen. A meccs magyar szempontból azért érdekes, mert Eppel Márton csereként 8 percre lehetőséget kapott, amivel élni is tudott, hiszen a 89. percben ő állította be a végeredményt.

A 27 éves Eppel 2018-ban igazolt a kazah csapathoz, az idei szezonban ez volt a tizedik meccse a bajnokságban, összesen 568 játékpercnél jár, amihez viszonyítva nem is rossz mutató, hogy már ötödször volt eredményes a szezonban, hiszen 113,5 percenként szerez egy gólt.

A pénteki meccsen az addig duplázó ukrán Aderinszola Eszeola helyére beállva volt eredményes, egy kontra végén, elég nagy ziccerből talált a kapuba. A kontra egyébként pont Eppel okos sarkazásából indult.

A kétszeres bajnok, 2018-ban kupagyőztes Kajrat 14 mérkőzés után az ötödik helyen áll 25 ponttal hátrányuk 7 pont a listavezető Asztana mögött, igaz, az Asztana eggyel több meccset játszott a nyolcszoros válogatott Eppel csapatánál.

via NSO

Rovatok