Index Vakbarát Hírportál

Blokkolni akart, félpályás gólt szerzett az autóbalesetben meghalt Reyes csapattársa

2019. június 6., csütörtök 10:20

Vasárnapról keddre halasztották a spanyol másodosztály mérkőzéseit a másodosztályú Extremadurában játszó José Antonio Reyes hétvégi, tragikus kimenetelű autóbalesete miatt. Reyes csapata, az Extremadura a Cádiz ellen idegenben lépett pályára a halasztott utolsó előtti fordulóban, és bár valószínűleg nem így akarták, de megszerezték az év egyik legnagyobb gólját.

Carlos Pomares a 26. percben egy cádizi felszabadításba lépett bele a kezdőkörben, és annyira jól tette a lábát a labda útjába, hogy az a kint álló Cádiz-kapus fölött a kapuba vágódott majdnem 50 méterről.

A mérkőzés előtt gyászszünettel emlékeztek a 35 évesen meghalt Reyesre, az Extremadura játékosai még mindig láthatóan felzaklatott állapotban játszottak, nem csoda, hogy a végül győzelmet jelentő gól után is Reyest ünnepelték.

Győzelmével az Extremadura egy fordulóval a vége előtt a középmezőnyben, a 13. helyen áll, a Cádiz pont a keddi vereség miatt nincs feljutási rájátszást érő helyen, de az utolsó fordulóban még befoghatják a náluk egy ponttal jobban álló, hatodik Deportivót.

Rovatok