Index Vakbarát Hírportál

Böde: Az elmúlt hetekben kevés választott el a sírástól

2019. június 7., péntek 08:26

Böde Dániel hét év után távozik a FTC-tól, és korábbi egyesületében a Paksi FC-ben folytatja majd futballkarrierjét. A csatár a Nemzeti Sportnak adott interjút arról, hogy miért távozott.

Böde szerződése jövőre járt volna le, de jobbnak látta, ha már most távozik, mert több játékpercre vágyott. „Többet érzek magamban, mint hogy a meccs hajrájában beszálljak. Ha valahol bíznak bennem, ezt szeretném megmutatni."

A csatár úgy véli, hogy Pakson fog befejeződni a karrierje, ott, ahol elkezdődött. Úgy érzi, otthonról hazamegy.

Böde fél éve kezdett el gondolkodni arról, hogy váltania kel. „Az utóbbi fél évet nagyon nehezen éltem meg, az elmúlt hetek egyenesen szörnyűek voltak. Amikor reggelente elindultam az edzésre, kevés választott el a sírástól. Hogy mi játszódott le bennem, kizárólag a hozzám legközelebb állók tudják, erről nem is szeretnék beszélni."

A játékos azt reméli, hogy példát tudott mutatni azzal, hogy a kétezer fős Madocsáról eljutott a Fradiba, ahol két bajnoki címet és három Magyar Kupa-győzelmet szerzett. Leginkább az első fradis meccsére és az Újpest elleni derbikre emlékszik vissza szívesen.

Rovatok