Index Vakbarát Hírportál

Hazard bemutatására várva már az újabb sztárigazolást követelték a madridi szurkolók

2019. június 14., péntek 06:42

A Real Madrid csütörtökön este mutatta be szurkolóinak a Chelsea-től szerződtetett Eden Hazard-t. A belga labdarúgó megtekintésére a spanyol sportsajtó szerint 40-50 ezer szurkoló látogatott ki Bernabéu stadionba. Az eseményről beszámoló Marca cikke szerint a nagyközönség, miközben Hazardra várt, már Mbappét követelte.

A világ egyik legjobb támadójának tartott Eden Hazard leigazolását múlt pénteken jelentették be hivatalosan, csütörtökön pedig a játékos átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, majd este személyesen is megjelent a szépszámban összegyűlt közönség előtt.

Az ilyenkor szokásos rövidre fogott zsonglőrködés mellett szólt pár szép szót a szurkolókhoz és megcsókolta a címert a mezen, a lelátó hangos örömére.

„Nagyon várom, hogy végre pályára léphessek a Real Madridban. Gyerekkori álmom volt, most pedig itt vagyok. Egyszerűen csak élvezni szeretném a pillanatot” – köszöntötte új szurkolóit a legújabb madridi sztárigazolás, spanyolul kezdve, de franciául befejezve mondandóját, közben szabadkozva gyenge spanyolja miatt.

Hazard bemutatkozását azonban nem a játékos szavai, hanem az érte egyébként becsülettel lelkesedő madridi nagyközönség kielégíthetetlen mohósága tette emlékezetessé.

Az ötvenezres nézősereg ugyanis Hazard bemutatára várva többször is spontán rázendített a "Kylian Mbappét akarjuk!" rigmus skandálására.

A spanyol média szerint mindez egyáltalán nem Hazard személye ellen szólt, hanem a klub elnökének, Florentino Péreznek üzenték meg így a drukkerek, hogy kit látnának legközelebb szívesen egy hasonló jellegű eseményen.

A Real szurkolói annak ellenére rohantak ilyen illetlenül az események elébe ahogy a klubvezetés ezen a nyáron már300 millió euró értékű új szerzeménnyel kedveskedett nekik, Hazard mellett leigazolva Luka Jovicsot, Éder Militaót és Ferland Mendyt, illetve a korábban szerződtetett Rodrygo is most csatlakozik majd klubhoz.

Rovatok