Index Vakbarát Hírportál

Három órán át hallgatták ki Neymart a nyomozók nemierőszak-ügyben

2019. június 14., péntek 10:13

A brazil rendőrség kihallgatta Neymart, a PSG válogatott labdarúgója tagadja a megerőszakolási vádakat és a nyomozók minden kérdésére teljeskörűen válaszolt – jelentette be Flavia Cristian Merlini államügyész a brazil futballsztár háromórás meghallgatása után az MTI pénteki híre szerint.

A Paris Saint-Germain játékosát egy nő azzal vádolta meg, hogy májusban Párizsban leitatta és megerőszakolta. Neymar ártatlansága bizonyítására nyilvánosságra hozta azokat az üzeneteket, amelyeket Instagrammon váltott vele, ezzel viszont megsértette a nő privátszféráját. Ebben az ügyben a brazil rendőrség már korábban kihallgatta.

Az igazság előbb vagy utóbb, de kiderül. Az egyetlen vágyam, hogy amilyen gyorsan lehet, túl legyünk ezen az ügyön

– nyilatkozott Neymar a Globo televíziónak. A brazilok legjobbja sérülése miatt kihagyni kényszerül a pénteken kezdődő Copa Americát.

A futballsztár ügyében a legutóbbi fontosabb fejlemények szerda este történtek, amikor több internetes csoporton át elterjedt egy olyan rejtettkamerás felvétel, amin Neymar és a brazil modell, Najila Trindade Mendes de Souza éjszakája látható a párizsi szállodában, a felvételen nem látszik a szobának az a része, ahol a vád szerinti erőszak történt.

Később megerősítést nyert a felvétel hitelessége, a brazil nyomozók jövő péntekre kérték valamennyi videófelvétel bemutatását.

A szerdán nyilvánosságra hozott, vágott változaton az látszik, hogy a nő ütlegelni kezdi Neymart, a futballista pedig azt kéri tőle, hogy hagyja abba. Amire a nő azt mondja, hogy ezt azért kapja, amiért előző nap megtámadta és magára hagyta őt a hotelben.

(MTI)

Rovatok