Index Vakbarát Hírportál

Tökéletesnek tűnő helyettest talált a Frankfurt Luka Jovic pótlására

2019. június 15., szombat 17:25

Gyorsan megtalálta a Real Madrid részére 60 millió euróért értékesített csatára, Luka Jovic utódját az Eintracht Frankfurt.

A német futballklub hivatalos honlapjának bejelentése szerint a Franfurt szerződtette a Crvena zvezda 19 éves csatárát, Dejan Joveljicet. Az U21-es válogatott futballista ötéves szerződést kötött új klubjával, amely a Transfermarkt információi szerint 4 millió eurót fizetett érte.

A franfurti remények szerint az új szerzemény idővel átveheti a távozó Luka Jovic szerepét. Nem lesz könnyű dolga, de legalább pár dologban már most is hasonlít elődjéhez. Nemcsak hogy mindketten szerbek, és mindketten a Zvezda akadémiáján nevelkedtek, de még ráadásul egy városból is származnak, Bijeljinából. Emellett a Jovic-Joveljic sem olyan óriási különbség, illetve az az egy centi sem, amivel utóbbi játékos magasabb.

Fredi Bobic szerint bár Joveljic még nagyon fiatal és ezért sokat kell tanulnia, mégis bíznak benne, hogy gyorsan be fog tudni illeszkedni, mert egy rendkívül tehetséges játékosról van szó, aki középen és a széleken is megállja a helyét.

(via NSO)

Rovatok