Index Vakbarát Hírportál

Ribéry még két évet és egy nagy csapatot akar

2019. június 15., szombat 19:27

Franck Ribéry 36 évesen még nem gondol a visszavonulásra, még két évig szeretne valamelyik nagy klubnál a Bayern Münchentől való távozása után.

A francia középpályás 2007-ben igazolt a Bayernhez, ahol 425 meccset játszott, miközben 124 gólt szerzett. A csapatával 23 trófeát gyűjtött be, közte egy Bajnokok Ligáját nyert.

A Münchentől távozó Ribéry szerint még van benne. „Még éhes vagyok, és nagy dolgokra képes. Amíg úgy gondolom, hogy megvan a magas szinthez a lábam és a fejem is, addig küzdök. Sosem csaltam. Még képes lennék egy nagy klubért játszani. Gondoljunk bele. Még két szezont akarok játszani" – mondta a L'Equipe-nek.

Ribéry azt mondta, nem érdekli, hogy nagy pénzt keressen, kihívásokat akar, így nem tervezi, hogy valamelyik ázsiai vagy amerikai csapathoz igazoljon. 

Korábban a Premier League-be feljutott Sheffield Uniteddel hozták összefüggésbe, de oda nem megy el a középpályás. Nincs is összhangban a vágyaival. Ha nem kap jó ajánlatot, még mindig elmehet valamelyik kisebb francia csapatba.

Rovatok