Index Vakbarát Hírportál

Pogba: Itt az idő, hogy lelépjek Manchesterből

2019. június 16., vasárnap 13:40

Paul Pogba először, rögtön meglepő nyíltsággal beszélt arról, hogy a nyáron távozna a Manchester Unitedről, legalábbis a csapat világbajnok francia középpályása azt monda – a BBC szerint –, hogy

az idei nyár ideális lenne arra, hogy új kihívásokat keressen.

Három éve vagyok Manchesterben és remekül játszottam, voltak persze rossz pillanatok is a jók mellett, mindenkinek. Az idei volt a legjobb idényem, de mindent összevetve, ami történt, ideje, hogy új kihívásokat keressek

idézte a lap az éppen Tokóiban tartózkodó franciát. Pogba gondja részben az is lehet, hogy csak a hatodik helyen zárták a szezont, és így nem a Bajnokok Ligájában, hanem az Európa Ligában indulhat majd csak a Manchester United.

Pogba 2016-ban, akkori rekordot jelentő 105 millió euróért igazolt vissza a Manchester Unitedbe a Juventustól, azóta minden sorozatot nézve 135 meccset játszott és összesen 31 gólt szerzett.

A jövője egyelőre bizonytalan, az viszont biztosnak tűnik, hogy a Real Madridnál ő az első számú kiemelt Luka Jović, Eden Hazard és Ferland Mendy nyári megszerzése után, legalábbis spanyol lapok egybehangzóan állítják, Zinedine Zidane honfitársát jelölte meg a legfontosabb igazolásnak, és arra kérte a klub vezetését, hogy bármit kövessenek el a megszerzése érdekében.

Rovatok