Index Vakbarát Hírportál

Saját térfeléről vágta be a szabadrúgást a francia hátvéd

2019. június 23., vasárnap 16:12

Szombat este játszották a malajziai FA-kupa elődöntőinek első meccseit, ami önmagában maximum a malajziaiak, meg a tényleg megszállott focirajongók számára lenne érdekes. A 31 éves francia Hérold Goulon ugyanakkor tett róla, hogy egy kis időre az egész világ odafigyeljen a tornára, a Pahang-Perak meccsen ugyanis a 93. percben a saját térfeléről vágott be egy szabadrúgást a vendég Perak kapujába.

A Pahang már az első félidőben 2-0–ra vezetett Mohamadou Sumareh és Goulon góljaival, és bár a második félidőben hamar tudott szépíteni a Perak, sokáig úgy tűnt, hogy 2-1 marad a végeredmény.

A meccs utolsó pillanataiban aztán szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat a saját térfelén, és valószínűleg mindenki arra számított, hogy hátragurítják majd a labdát és lepörgetik az órát. Goulon láthatóan nem pont így képzelte el a dolgot, kapura bombázta a labdát, ami a vendégek kapusa fölött egyenesen a hálóba csapódott.

Goulon egyébként korábban a Blackburn Rovers és a Middlesbrough játékosa is volt, de összességében nem tudhat kimondottan jó karriert maga mögött. Az ugyanakkor biztos, hogy ha másért nem, emiatt a gól miatt azért lesz, aki emlékszik majd rá. A meccs visszavágója egyébként jövő szombaton lesz majd.

Rovatok