Index Vakbarát Hírportál

Már a Barcelonánál is felfigyeltek Szoboszlai Dominikra

2019. június 25., kedd 15:22

A 18 éves magyar futballistát felvette listájára a Barcelona, figyelik őt, mint lehetséges igazolást, állítja a Sport.es. Az újság a Mundodeportivóval együtt a meghatarozó helyi sportlap, ami a BBC átigazolási mellékletére hivatkozva írja, hogy az Arsenal és a Borussia Dortmund után a Barcelonánál is felfigyeltek a tehetségre.

Kiemelik, hogy a játékos fiatal kora ellenére már négyszer játszott a magyar nagyválogatottban, illetve hogy az előző szezonban 20 meccsen szerepelt klubja, a Salzburg felnőtt csapatában, és 5 gól mellett 5 gólpasszt is adott.

Egyik salzburgi edzőjét is idézik, aki szerint "Szoboszlaiban minden megvan, hogy a világ legjobb középpályása legyen".

Szoboszlait korábban már a Juventusszal és a Bayern Münchennel is emlegették, de ő a tavasszal Salzburgban hosszabbított szerződést. A katalánok szerint az ára 17 millió euró körül mozoghat, és megszerzéséért az Arsenal a favorit. De fontos, hogy a londoni szál sem végleges, még semmi nem dőlt el a jövőjével kapcsolatban.

(Borítókép: Szoboszlai Dominik (j) a Magyarország-Wales Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés után a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én. Fotó: Illyés Tibor / MTI)

Rovatok