Index Vakbarát Hírportál

Messi: Mint egy nyúl, úgy pattognak a labdák

2019. június 29., szombat 20:30

Lionel Messi a saját teljesítményével sem elégedett a Copa Américán, de szerinte a brazíliai torna pályái is szörnyű állapotban vannak. Venezuela legyőzése után erről is beszélt. 

„Az igazat megvallva, szégyenletesek a futballpályák. Nehéz kezelni és vezetni a labdát. Olyan volt a labda, mint egy nyúl, összevissza ugrált ezen a pályán. Persze ez mindannyiunkkal így volt. Szörnyűek ezek a pályák. Nem segítik a labdabirtoklást, egy másodperccel többre van szükséged, elpattannak a labdák." - mondta a meccs után.

Messi az eddig négy meccsén csak egy gólt szerzett, azt is 11-esből, ő is elégedetlen ezzel.

"Az az igazság, hogy ez nem a legjobb Copa Américám, nem olyan, mint vártam. Vannak ilyen meccsek, amikor ez történik, hogy nem tudsz sokat játszani. Nehéz azoknak, akik valami mást szeretnének csinálni és kikerülni az ellenfelet. De az a fontos, hogy nyertünk és továbbmentünk" - értékelt Messi.

Venezuela ellen Lautaro Martínez és Kun Agüero mögött játszott, szerinte jól is működött a támadósor, és arról is beszélt, hogy muszáj sokat futniuk és besegíteni a védekezésbe, csak így lehetnek dobogósok.

(via Goal.com)

Rovatok