Index Vakbarát Hírportál

Bogdán Ádám búcsút intett a Liverpoolnak

2019. június 30., vasárnap 19:36 | aznap frissítve

A Facebookon búcsúzott el a Liverpooltól a csapat válogatott kapusa, Bogdán Ádám, aki négy év után hagyja el a június elején Bajnokok Ligáját nyerő csapatot. Bodgán nem volt részese a BL-sikernek, 2015-ös érkezése óta csak hat tétmeccsen játszott a csapatban, Jürgen Klopp rendszeresen kölcsönadta, vagy mellőzte.

2016-ban a Wigan Athletichez került, ahol 2016 novemberében súlyos sérülést szenvedett, ami miatt sokáig nem játszhatott. A legutóbbi idényben a skót Hiberniannél szerepelt.

Négy éve írtam alá Liverpoolba és most eljött az idő, hogy elköszönjek. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki szurkolt nekem és hozzásegített ahhoz, hogy egy ilyen hatalmas klubban játszhattam. Rengeteg szép emlék marad meg erről az időszakról. Örökké hálás leszek és kiváltságosnak érzem magam azért, hogy ilyen fantasztikus játékosokkal edzettem és játszottam együtt.

Biztos vagyok benne, hogy a klub még sokáig a siker útján marad, hiszen nagyszerű emberek dolgoznak minden területen. Ehhez szeretnék további kitartást és szerencsét kívánni!

– áll Bogdán búcsúposztjában.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 31 éves, 20-szoros válogatott kapus hol folytatja.

Rovatok